HenkilöstölahjatTyytyväinen työntekijä - paremmat tulokset


Työoloihin panostaminen ja työntekijän huomioiminen ovat tärkeitä arvoja tämän päivän työelämässä. Kun työntekijä voi hyvin, näkyy se myös hänen työpanoksessaan. 

Erottaudutko muista esihenkilöistä muistamalla henkilökuntaasi heidän tärkeinä päivinä?

Henkilökunnan muistaminen osoittaa arvostusta ja kiitollisuutta heidän panoksestaan yrityksen menestykseen. Henkilöstölahjat vahvistavat työyhteisön yhteenkuuluvuutta, parantavat motivaatiota ja lisäävät sitoutumista. Samalla ne luovat positiivisen ja kannustavan ilmapiirin, joka edistää parempaa tuottavuutta ja työtyytyväisyyttä.


Henkilökohtainen palkitseminen osoituksena arvostuksesta

Palkitsetko henkilöstöäsi, kun he pääsevät yrityksen asettamiin tavoitteisiin, entä muistatko heitä myös henkilökohtaisen elämän merkkipaaluissa?

Panostus työntekijän hyvinvointiin maksaa varmasti yritykselle itsensä takaisin moninkertaisesti. Muistamisen ei aina tarvitse liittyä yrityksen tavoitteisiin, vaan työntekijää voidaan huomioida myös muissa asioissa, kuten työhyvinvoinnin edistämisessä ja merkkipäivinä.


Personoidut lahjat vai kaikille samat?

Kun haluat palkita henkilöstöä yrityksen tavoitteiden saavuttamisesta, on esimerkiksi yhtenäinen tiimiasu kuten fleecetakki ja reppu hauska sekä yhdistävä henkilöstölahja.

Voisiko henkilökuntaa huomioida henkilöstölahjoissa myös yksilöllisesti? Olkoon kyseessä työntekijän pitkä ura yrityksen sisällä tai henkilökohtaisen elämän saavutukset, meiltä saat lahjat kaikenlaisiin tilanteisiin. Muista henkilökuntaasi heidän tärkeinä päivinä, vaikkapa designtuote, rannekello, tuplapussilakanasetti tai saunasetti - kiulu ja kauha.


Yrityksesi näköiset henkilöstölahjat

Lahjataikuri on erikoistunut räätälöityihin lahjoihin ja tarjoamme tuotteita myös yrityksesi logolla tai muulla personoinnilla. Tarjoamme niin pieniä kuin suuria eriä tarpeesi mukaisesti, yksittäisistä lahjoista tuhansiin.

ImageImage

Me löydämme ja toteutamme lahjavinkit yrityksesi tarpeisiin. Tarvitsette sitten henkilökunnalle uudet tiimiasut, häälahjan tai vuoden myyjäpalkinnon, Lahjataikuri auttaa teitä.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image