YrityslahjatPersonoidut mainoslahjat tarpeesi mukaan


Milloin olet viimeksi huomioinut asiakkaasi vai olisiko aika muistaa hyvästä yhteistyöstä?


Liikelahjat yrityksesi markkinointikeinona

Yrityslahjat ovat hyvä keino markkinoida yritystäsi, niillä kerrot, että asiakkaasi on sinulle tärkeä. Muistaminen myös vahvistaa jo ennestään solmittuja asiakassuhteita.


Muista asiakasta ja erotu kilpailijoista

Muistaminen on eräänlaista kohtaamista ja kertoo, että välität asiakkaastasi. Asiakassuhteet saattavat jäädä nykyaikana liiketoiminnassa varjoon ja jo pienellä muistamisella voi tehdä merkittävän vaikutuksen ja muistuttaa asiakasta yrityksestäsi pitkään.


Käytännölliset ja arkea helpottavat mainoslahjat

Hyvä mainoslahja muistuttaa yrityksestäsi. Esimerkiksi muistitikku, käsidesispray tai langaton latausasema sopivat hyvin työpaikalle ja työpöydälle. Liikelahjojen avulla myös ylläpidät asiakassuhteitasi. Kauden vaihtuessa on luonteva aika kiittää yritystä asiakassuhteesta kuten kesällä kylmälaukku, t-paita tai ulkopeli ja jouluna perinteinen punaviini tai vaikkapa villasukat.


Personoi ja toteuta yrityksesi arvot myös liikelahjoissa

Meille on tärkeää huomioida yrityksenne arvot ja saada ne näkyviin lahjan muodossa. Lahjataikuri kuuntelee ja toteuttaa toiveenne. Räätälöidyt ideat ja liikelahjat ovat Lahjataikurin erikoisosaamisalue.

ImageImage

Laajaan liikelahjavalikoimaamme kuuluu tuhansia tuotteita. Ota yhteyttä Lahjataikuriin sopivan lahjan löytämiseksi!

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image