KausituotteetKesälahjat tai joululahjat hakusessa?
Kausilahjat ovat hyvä tapa muistuttaa asiakkaita ja yhteistyökumppaneita yrityksestänne. Niillä voit myös huomioida henkilökuntasi työpanoksen. Kausilahja voi toimia kiitoksena hyvästä yhteistyöstä ja asiakassuhteesta. Useimmiten kausilahjat sijoittuvat kesäaikaan tai jouluun. Kesälahjat liittyvät yleensä lomailuun, urheiluun ja kesään, kun taas joululahjat liittyvät usein kodintekstiileihin, keittiövälineisiin, saunatuotteisiin ja lahjasetteihin.
Kysy uudet lahjavinkit Lahjataikurilta.
Ota yhteyttä

Kesälahjat


Muista henkilöstöä ja asiakkaita kesälahjalla

Kesälahja on yleensä kesään ja vapaa-aikaan liittyvä tuote. Mainioita kesälahjoja ovat esimerkiksi matkalaturi, rantapyyhe ja lataamisen matkasetti sekä kestosuosikkina riippumatto. Keväisin saapuu aina uusia tuotteita tarjolle ja tämän vuoden uutuuksia ovat muun muassa minifrisbee, siemenkynä, sähkö- tai hybridiauton latauksen suoja.

Perinteisesti lahjat toimitetaan saajalle ennen juhannusta. Pohdi, voiko saman kesälahjan antaa sekä asiakkaille että henkilökunnalle, postitetaanko tuote vai viedäänkö lahja henkilökohtaisesti perille. Asiakaslahjan mukana voi ilmoittaa yhteyshenkilön loma-ajan. 

Ota yhteyttä
Image
Image
Image
Image

Joululahjat


Meiltä kekseliäitä lahjoja myös pukin konttiin!

Jouluna muistetaan asiakkaita, henkilökuntaa ja yhteistyökumppaneita. Vuodesta toiseen suosituimmat lahjat ovat punaviini ja suklaa. Hyviä joululahjoja ovat myös kodintekstiili, keittiöväline, saunatuote sekä lahjasetti.

Syksyisin tulee aina uusia tuotteita tarjolle. Lahjan vallinnassa kannattaa miettiä postitetaanko vai viedäänkö se perille. Joululahjan mukana kulkee myös joulukortti.

Ota yhteyttä ja mietitään yhdessä Lahjataikurin kanssa lahjat pukin konttiin.

Ota yhteyttäLaajaan kausilahjavalikoimaamme kuuluu tuhansia tuotteita. Ota yhteyttä Lahjataikuriin sopivan lahjan löytämiseksi!